El passat divendres, 16 de setembre, va tindre lloc la roda de premsa de presentació dels detalls de la 5a Trobada de la FVNG, que enguany es celebrarà a Daimús amb el Grup de Danses Daimús com a amfitriona. Aquesta s’havia d’haver celebrat al 2020 i s’ha anat ajornant en el temps fins enguany per la pandèmia de la Covid-19.

En aquesta roda de premsa varen participar Carles Martí, el president de la FVNG; Marilola Escrivá, la presidenta del Grup de Danses Daimús; i Javier Planas, l’Alcalde de Daimús.

Es van presentar les colles que hi participaran; el cartell, creat per l’artista local Alba Llidó; i el programa d’activitats que es portaran a terme el diumenge, 25 de setembre.

Així mateix, s’ha posat en marxa aquest web específic de la Trobada de la FVNG, on a partir d’ara es podran consultar els detalls de totes les trobades, començant enguany per la 5a. En ell es plasmen aspectes sobre la colla amfitriona, el seu municipi, les colles que hi participaran i la programació. “Era necessari recopilar tots els detalls de les trobades a un lloc on la gent els puguera consultar fàcilment. A més, amb aquest web es pretén, també, fer promoció del municipi amfitrió que on es farà la trobada; és la manera que té la Federació d’agrair l’acollida que el poble ens fa durant la jornada de la Trobada, per la qual cosa s’hi plasmen aspectes com llocs d’hostaleria, zones del poble… per tal que la gent que vinga de fora a presenciar la trobada complete la seua estada” – comenta Nèstor, Vocal de Comunicació.

A continuació us deixem la roda de premsa: